Despre noi

ESAP > Despre noi

ESAP

ESAP INSTAL este afacerea de succes a unui antreprenor român care, începând cu anul 2015, a dezvoltat un concept pentru a construi relații de afaceri bazate pe încredere, corectitudine și responsabilitate.

Compania s-a extins într-un ritm constant şi rapid, cel mai important capital al modelului nostru de business fiind cel uman. Echipa noastră este tânără şi formează o familie, dinamică, pragmatică şi mereu atentă la cerinţele, planurile şi nevoile clienţilor şi partenerilor noştri. Lucrurile pe care le facem și modul în care le abordăm reprezintă o oportunitate de a arăta mândria pe care o resimțim în munca noastră.

MISIUNE

Succesul depinde nu numai de noroc, ci și de dedicarea muncii și a anilor de experiență. Astfel dorim să ne evidențiem pe piața din România în primul rând prin calitatea serviciilor și punctualitate. În acest scop, utilizăm tot ceea ce știința, tehnologia și cunoașterea au mai bun de oferit și aplicăm principii ce țin de siguranță, simplitate, rapiditate și consistență în tot ceea ce facem.

Pentru că punem pasiune în munca pe care o facem, ne bazăm mai mult pe recomandări decât pe orice altă publicitate.

În fiecare zi, avem cu toții șansa de a pune în aplicare viziunea noastră în acțiunile pe care le întreprindem. Indiferent de cât de mari sau mici ar fi, lucrurile pe care le facem zilnic se acumulează în timp și ne ajută să ne îndeplinim misiunea.

NE ADRESĂM

Segmentul de clienţi cărora ne adresăm este format din antreprenori generali, dezvoltatori cât şi utilizatori finali ai instalaţiilor executate de noi.

Domeniile în care livrăm serviciile noastre sunt următoarele:

CERTIFICATE

Suntem autorizaţi ANRE pentru executarea şi proiectarea de lucrări de instalații electrice cu orice putere instalată tehnic realizabilă și la o tensiune nominală mai mică de 1 kV.

Experţii noştri vă stau la dispoziţie